GOLFOM “PETICOM” POKUŠAO ZGAZITI DAVORA DRAGIČEVIĆA: Objavljen snimak incidenta iz Banjaluke! (VIDEO)

0
859

U petak se uoči velikog skupa “Pravda za Davida” dogodio ozbiljan incident.

Na jednoj raskrsnici učesnici protesta zaustavili su automobil VW Golf V. Vozač je agrsivno trubio i izazvao reakciju Davora Dragičevića.

davor-dragicevic-pravda-za-davida-foto-sinisa-pasalic

Kada je otac tragično stradalog Davida došao ispred automobile, vozač je “dao gas”, ne obazirući se na Davora Dragičevića i prolaznike te projurio raskrsnicom.

Slobodan Vasković je na svom blogu objavio da je policija bila prisutna ali nije reagirala na pokušaj gaženja Davora Dragičevića.

RTRS je za ovaj incident optužila Davora Dragičevića, objavivši da je zajedno s učesnicima protesta napao učesnike saobraćaja u centru grada.

 

A dan poslije najvećeg skupa ikad održanog u Banjaluci, građani su se i večeras okupili kako bi podržali Davora Dragičevića u borbi da sazna istinu o stradanju njegovog sina Davida.

Pred sam početak skupa veliki broj vozača pružio je podršku okupljenima trubeći iz automobila.

davor-dragicevic-i-suzana-radanovic

Davor je rekao da 195 dana ljubi Davidovu sliku, na njegovom trgu. Trgu istine, pravde, tolerancije i ljubavi.

davor-dragicevic-2

“Neću više davati demantije. Zna se ko su članovi zločinačke organizacije. Skupom od sinoć sve je jasno. Da se slave ubice i zločinci nema više potrebe “– istakao je Davor.

“Svi se molite bogu, alahu, budi… Ja ne. Moje dijete meni niko neće vratiti. Ako ima neko da svojim životom potvrditi da je David u raju, ja ću se ubiti i otići kod njega. Ali ne, on je na groblju i strunuo, nema ga više – rekao je Davor.

Dodao je da nema više njegovog veša, kupanja i roštiljanja, prenosi portal “Srpskainfo”.

davora-dragicevic

” U sobi je paučina. Kuća prazna. Služio sam 30 godina ubice, profitere i njihove sinove. Koji su se smijali kljaki koji ih služi, jer imam kraću nogu. Zatim, 18. marta mi otmete dijete. Ubiti me ne možete više” – poručio je Davor.

Davor je istakao da će njegov sin dobiti pravdu, ali da je on sam neće dobiti.

davor-dragicevic-1

Davidova majka Suzana rekla je da ima žena koja ju ubijedila da postoji nešto poslije smrti.

” Voljela bi da vjerujem u to. I da je moj David mogao sinoć da nas vidi. Želim da vjerujem da je to vidio, da je vidio oca, majku i sestru. Bio bi jako ponosan. Stojimo ovdje zato što je vrijedan svake muke i truda. Vrijedan je mog života, vrijedan je svake uvrede koju sam sinoć rekla” – istakla je Suzana.

davor

.

davor4

.

davor

.

pravda-za-davida-davor-dragicevic

izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY