KAŽU DA JE NESTVARNO LIJEPA: OVAKO IZGLEDA BIVŠA ŽENA DADE POLUMENTE u braku bili samo pet mjeseci

0
716

Naš poznati pjevač Dado Polumenta prije šest godina stupio je u bračnu zajednicu sa Selmom Mekić, prelijepom vjeroučiteljicom iz Novog Pazara.

Međutim, poslije samo pet i po mjeseci zajedničkog života brak između Dada i Selme je pukao i to iz verskih razloga.

sa

– Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u posljednje vrijeme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen djevojkama – ispričao je izvor blizak ovom paru jednom dnevnom listu 2013. godine.

Dado Polumenta je danas i braku sa manekenkom Ivonom Polumentom, sa kojom ima kćerku Aleu, a pjevač ima i sina Dorijana, kojeg je dobio u provm braku sa Anamarijom Kikoš, nekadašnjom učesnicom “Velikog Brata”.

Nije poznato da li se Selma ponovo udala nakon razvoda od Polumente, ali uzmu li se u obzir fotografije koje kači na svoj Fejsbuk profil ona je danas još ljepša nego prije. Ova prelijepa pedagoškinja i kaligrafkinja pravi je spoj moderne i tradicionalne žene islamske vjeroispovesti i zato njeni stavovi i razmišljanja privlače veliku pažnju mnogim muslimankama u našoj zemlji.

– Žena u islamu uživa velika prava i ugled. Daje joj se prednost kao majci, kćerki, supruzi, sestri… Islam kaže da je Džennet (Raj) pod majčinim nogama i da se dijete nikada ne može odužiti svojoj majci ni za jedan njen uzdah dok ga je rađala. Muslimanka, takođe, ima pravo na nasljedstvo, obrazovanje, slobodu govora, izbor bračnog druga, razvod, rad, bavljenje sportom, umjetnošću, politikom i tako dalje. Slobodno mogu reći da sam ponosna na svoju religiju – istakla je Selma nedavno za jedan portal.

Pogledajte na fotografijama kako Selma danas izgleda.

dd

x3x5x2x1xx4

izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY