SJEĆAM SE JEDNOM MARTA DOLAZI, A JA SA TRI DJEVOJKE: Mile Kitić iskreno o prevarama i braku!

0
725

Popularni folker Mile Kitić upoznao je svoju izabranicu Martu Savić prije 30 godina i to na zajedničkom nastupu. Tada su prvi put sjevnule varnice između njih dvoje, a par se vrlo brzo vjenčao.

Zatim su dobili kćerku Elenu, koja je kasnije krenula očevim i majčinim stopama i upustila se u pjevačke vode. Mile Kitić je ispričao kako danas izgleda njegov brak sa Martom i da li su zaljubljeni kao prvog dana.

mile-nsl

“Marta i ja zaista lijepo živimo i nemamo stres. Vjerujem da čovjek koji je zadovoljan sporije stari. Ne bih ovoliko dugo ni trajao da nisam imao nju kraj sebe i Elenu. Njih dvije me motivišu i podstiču da još uvijek radim i stvaram koliko god me služi zdravlje – sa ponosom u glasu ispričao je Mile prošle godine, prenosi “Pulsonline”.

Mnogim parovima je teško da izdrže toliko godina u braku, međutim, Mile i Marta su uspjeli da prevaziđu sve prepreke koje su imali u bračnom životu.

Na pitanje kakav sada ima odnos sa suprugom kada je dosta zreliji, Mile kaže:

thumb620-milekitic

Ona me dosta savetuje i oko garderobe i oko bitnih odluka u životu. I ona i ja smo prošli tu fazu ludovanja. Mislim, ja i dalje volim da vidim lepu ženu i okrenem se za njom čak i pred Martom, ali sve ona zna, svjesna je ona da je nijedna ne može pobijediti!”

Mile je često dovođen u vezi sa mnogim mlađim djevojkama, ali to nije poljuljalo njegov odnos sa suprugom. Međutim, zanimlao nas je kako izgleda kada je situacija obrnuta, te da li je Mile ljubomoran kada se Marta okrene za nekim mlađim muškarcem.

983061-mile-kitic-marta-savic-ls

– Taman posla! Ja volim i kada se mlađi muskarci okreću za njom.

U estradnim krugovima kruže priče da je Mile veliki šmeker, ali, kako on kaže, nikada nije jurio koleginice.

“Ja volim žene, ali nikada ne bih na estradi bilo šta radio. Kada bih nešto uradio, ja bih to uradio negde gde sigurno niko neće vidjeti, kao što to i rade biznismeni i mnogi drugi ljudi. Otputuju negdje i pruže sebi zadovoljstvo za koje se nikad ne sazna”, iskren je popularni folker, a na naše pitanje da li takav ventil može da održi brak dodaje:

 I Marta i ja podržavamo taj vid ventila, i to može da održava brak. To je bolje nego imati neke paralelne veze, to ne valja i to ne podržavam, a ovo ostalo…  – kroz smeh je Mile pokušao da objasni da uvek voli da bude u društvu lijepih žena.

mile

Inače, Mile često u javnosti priča o vezama sa drugim devojkama, pa je tako jednom prilikom izjavio da za jedno veče može da odvede i po deset djevojaka u hotel.

– Mnoge od njih ne razmišljaju ni o čemu. To nije prirodno. Ja svako večer mogu da odvedem i deset lijepih devojaka u hotel, a to je poražavajuće. One mene hoće jer sam pjevač, a ne zbog para. Naravno da mi kao muškarcu u godinama to imponuje, ali nije normalno i nije realnost – izjavio je svojevremeno folker i objasnio kako Marta reaguje na mlade djevojke oko njega.

609366-marta-savic-i-mile-kitic-ls

– Marta me razume i podržava. Zna da je nikada ne bih ponizio, zapostavio ili ostavio zbog druge. Ona je na prvom mjestu moj prijatelj i majka mog djeteta. Ali i moj vetar u leđa. Kada su me pljuvali, bila mi je podrška. Brine o mojoj karijeri, da nema nje ne bih ovoliko trajao. Brine o mom imidžu.

On je tada prokomentarisao i to da li je nekada prevario suprugu.

mile

– Bilo je tu svega i svačega. Nisam ja nikad imao vezu, ali svuda su oko mene lijepe žene. Zezamo se. Sjećam se jednom Marta dolazi, a ja sa tri djevojke sjedim, grlimo se, slikamo se… Glupo je da pričam da li sam je prevario ili nisam. Ali bilo je tu dobrih žena, zna i ona.

izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY